ERT :: Contents

Sukatan Pelajaran Ekonomi Rumah Tangga Tingkatan 5

Bab 1   : Makanan dan Pemakanan

1.1 Diet

2.1 Pencernaan dan penyerapan

Bab 2  : Makanan Dan Budaya

2.1 Perancangan Menu

2.2 Pemilihan Menu

Bab 3  : Makanan Dan Teknologi

3.1 Alatan Ruang Dapur

3.2 Pengurusa Ruang dapur

3.3 Penyediaan Makanan

3.4 Sanitasi Makanan

Bab 4 : Pakaian

4.1 Kajian Fabrik

4.2 Peralatan Jahitan

4.3Membuat Pakaian

4.4 Wordrobe

4.5 Label Jagaan Tekstil Antarabangsa

Bab 5  : Keluarga Dan Tempat Kediaman

5.1 Pengurusan Keluarga

5.2 Pengurusan Tempat Kediaman

by : miemieliman

   

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s